Vi er autoriseret forhandler af Lynx

Om LydBureauet

Hos LydBureauet sætter vi en stor ære i, altid at levere den bedste løsning til vores kunder, fordi først når kunden er glad, er vi tilfredse.

Friluftspil, teater og koncerter

LydBureauet opstod i sommeren 2001, hvor Henning var teknisk ansvarlig på Fredericia Voldspil. I starten var det primært amatørteater og skuespil, vi leverede lyd og lys til.

Gennem vores samarbejde med Det Bruunske Pakhus kom vi ret hurtigt i gang med at lave lyd og lys til koncerter og musikevents . Henning var i en periode fast tilknyttet Pakhuset som lyd-/hustekniker.

Sommeren 2005 var LydBureauet totalleverandør til Fredericia Jazzklubs årlige 6. Juli jazzfestival. En lokal jazzfestival som strækker sig over 4 dage. LydBureauet var totalleverandør på dette arrangement i 4 år, hvorved vores erfaring med at levere god lyd til alle genre blandt andet blev skabt.

Show – Event – Musik

Sommeren 2010 tog vi vores nye linearray højtalersystem i brug. Dette system spillede op til ca. 1500 glade tilhørere udendørs til Fredericia Sommerrock.

I 2012 blev vi forhandler af Lynx Pro Audio produkter, som vi er stolte af, at kunne præsentere for vores kunder.

LydBureauet blev til et Aps. I 2015, da Michal Nielsen blev partner i firmaet.

Sammen har Michal og Henning udviklet og forbedret konceptet i lydBureauet, med kunden i focus. Derfor ser vi meget lyst på fremtiden og glæder os til at levere lyd og lys til jeres næste arrangement.

I dag afvikler vi koncerter for kendte og ukendte kunstnere fra både ind- og udland. Vi udbygger løbende vores udstyr, så vi til enhver tid kan levere den bedste løsning til netop jeres arrangement.

© Designet af Plico, All Rights Reserved