Vi er autoriseret forhandler af Lynx

Lynx Pro Audio

LydBureauet er stolte af at være autoriseret forhandler af Lynx Pro Audio. Med Lynx Pro Audio produkter er du altid sikret den bedste lyd til jeres næste arrangement. Alle produkter er kvalitetstestet af eksperter på området.

Hvad er Lynx Pro Audio?

Lynx Pro Audio er en Spansk kvalitets højtaler producent, med et bredt udvalg i såvel aktive som passive højtalere. Lynx Pro Audio er fuldt på højde med, eller bedre, end mange af de mest kendte og anerkendte højttalermærker som vi kender i Danmark.

Hvad gør Lynx Pro Audio anderledes?

Lynx Pro Audio er kendt for deres aktive højtalere, som leverer en klar, sprød og præcis lyd, som giver publikum en fantastisk lydoplevelse. Denne særlige lyd opnår de ved, at der er inbygget en DSP – Digital Sound Processor, i alle deres aktive højtalere.
Denne DSP sørger for at højtaleren udnyttes optimalt og at der altid er en perfekt lyd ud til publikum.

Laver de kun små højtalere?

Nej Lynx Pro Audio, laver både små og store højtalere. Faktisk dækker de med deres program, fra ganske små højtalere til installations brug, over koncert højtalere for 1000 publikum, til meget store linearray systemer som benyttes ved selv de største festivaller. Og de har alle det tilfælles, at lyd kvaliteten er i top !

Har du spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål, så står vi gerne til rådighed med en demo. Ring eller skriv til os for at høre nærmere.

Tekniske informationer

Alle Lynx Pro Audio aktive højtalere er udstyret med forstærkere fra Powersoft. DSP’en har indbygget en 2 trins limiter, som består af en Peak limiter og en limiter som beskytter højtalerens samlede effekt over tid.
DSP’en giver mulighed for at “styre” højtaleren via CMS softwaren, som frit kan downloades fra Lynx Pro Audios hjemmeside. DSP’en tilsluttes via alm. Ethernet og giver mulighed for overvågning og justering af lydstyrken samt tilføjelse af flere filtre.
DSP’en kan opdateres via USB af brugeren selv, og kræver ikke at højtaleren sendes til service. Alle aktive højtalere fra Lynx Pro audio, er udstyret med kraftige forstærkere, min. 1000w, og leverer derfor et større lydtryk end de fleste andre højtalere på markedet.

Fordele ved at vælge os

Perfekt oplevelse

Hos LydBureauet er du altid sikret en perfekt oplevelse både for dig og dine gæster.

De bedste priser

Vi tilbyder lyd, lys og scene – alt sammen til branchens bedste priser for dig.

Stor erfaring

LydBureauet har eksisteret siden 2000, hvilket betyder vi ved hvad vi tilbyder vores kunder.
© Designet af Plico, All Rights Reserved