Vi er autoriseret forhandler af Lynx

Chilli Claus

The Blues Brothers Souvenir Show

Publikum fortjener det bedste

LydBureauet har fokus på publikum. Vi garanterer, at også de bagerste publikum kan forstå og høre, hvad der sker på scenen. Det kan vi, fordi vi benytter Linearray højtalere af meget høj kvalitet. En bedre lydoplevelse giver publikum en bedre oplevelse.

Lydbureauet har focus på musikerne

Lydbureauet har fokus på at skabe en god oplevelse på scenen, for musikerne. Vi sikre at teknikken fungerer på scenen. Musikerne skal have en god oplevelse, så de kan fokuserer 100 % på publikum. Det giver en bedre koncert og en bedre oplevelse for publikum.

Vi har stor erfaring i at lave Lyd, Lys og Scene

Vi spænder over alt fra små solokoncerter til større koncerter og festivaler over flere dage med både scene, lyd- og lysudstyr. Udover koncerter, har vi stor erfaring i teater produktioner og vi har således leveret lyd og lys til, såvel børne som voksen teater. Sports og kommentator anlæg, er en naturlig del af vores forretning. Vi leverer anlæg til ethvert sports arrangement og politiske møder.

LydBureauet laver planlægning med 3D tegninger

LydBureauet benytter 3D Capture software, til planlægning og design af lys og scene for vores kunder. Med 3D softwaren har vi programmeret vores lys hjemmefra. Det giver et flottere lysshow, med flere variationer og ikke mindst ro og bedre tid for lysteknikeren ved opstilling af udstyr og anlæg. Vi kan tilbyde at special designe jeres opsætning, efter jeres ønsker og behov.

Fordele ved at vælge os

Perfekt oplevelse

Hos LydBureauet er du altid sikret en perfekt oplevelse både for dig og dine gæster.

De bedste priser

Vi tilbyder lyd, lys og scene – alt sammen til branchens bedste priser for dig.

Stor erfaring

LydBureauet har eksisteret siden 2000, hvilket betyder vi ved hvad vi tilbyder vores kunder.
© Designet af Plico, All Rights Reserved