Vi er autoriseret forhandler af Lynx

Om LydBureauet

Hos LydBureauet gør vi en ære i at specialisere os inden for lyd, lys og opsætning af scener. Alt foregår selvfølgelig efter dine behov – da vi sætter dig i centrum, fordi at kun hvis du er glad, er vi glade. Alle vores produkter og redskaber er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for.

Friluftspil, børneteater og koncerter

Lydbureauet opstod i sommeren 2000, hvor Henning var teknisk ansvarlig på Fredericia Voldspil. I starten var det primært amatørteater og skuespil, vi leverede lyd og lys til. For Madsby-Parken i Fredericia indspillede vi lydspor med tale og lydeffekter til deres børneteater.
Senere har vi tillige lavet flere udendørs koncerter i parken, hvor vi med store lyssætninger og røg har fremhævet de smukke omgivelser. Gennem vores samarbejde med Det Bruunske Pakhus kom vi ret hurtigt i gang med at lave lyd og lys til koncerter og musikevents . Henning var i en periode fast tilknyttet Pakhuset som lyd-/hustekniker.
Sommeren 2005 var Lydbureauet totalleverandør til Fredericia Jazzklubs årlige 6. Juli jazzfestival. En lokal jazzfestival som strækker sig over 4 dage. Lydbureauet var totalleverandør på dette arrangement i 4 år, hvorved vores erfaring med at levere god lyd til alle genre blandt andet blev skabt.
Siden er det gået rigtigt stærkt.

Det laver vi i dag

I dag afvikler vi koncerter for kendte og ukendte kunstnere fra både ind- og udland. Vi udbygger løbende vores udstyr, så vi til enhver tid vil kunne levere den bedste løsning til netop dit arrangement.
Sommeren 2010 tog vi vores nye linearray højtalersystem i brug. Dette system spillede op til ca. 1500 glade tilhørere udendørs til årets Fredericia Sommerrock.
I 2012 blev vi forhandler af Lynx Pro Audio produkter, som vi er glade for at kunne præsentere for vores kunder. År 2012 og 2013 har for Lydbureauet været gode år, hvor vi har leveret gode oplevelser til det Danske koncert og festival publikum.
Vi i Lydbureauet ser meget lyst på fremtiden og glæder os til at levere lyd og lys til jeres næste arrangement.
Med venlig hilsen