Vi er autoriseret forhandler af Lynx

Publikum fortjener det bedste

Her hos LydBureauet har vi fokus på publikum. Vi garanterer, at også de bagerste publikummer kan forstå og høre, hvad der sker på scenen. Det kan vi, fordi vi råder over Linearray højtalere af meget høj kvalitet. En bedre lydoplevelse giver publikum en bedre koncert.

Lydbureauet har focus på musikerne

Lydbureauet har fokus på at skabe en god oplevelse på scenen, for musikerne. Vi sikre at teknikken fungerer på scenen. Musikerne skal have en god oplevelse, så de kan fokuserer 100 % på publikum. Det giver en bedre koncert og en bedre oplevelse for publikum.

Vi har stor erfaring i at lave Lyd, Lys og Scene

Vi spænder over alt fra små solokoncerter til større koncerter og festivaler over flere dage med både scene, lyd- og lysudstyr. Udover koncerter, har vi stor erfaring i teater produktioner og vi har således leveret lyd og lys til, såvel børne som voksen teater. Sports og kommentator anlæg, er en naturlig del af vores forretning. Vi leverer anlæg til ethvert sports arrangement og politiske møder.
Vi hjælper gerne med rådgivning om det helt rigtige udstyr til jeres show. Vi kan tilbyde at stå for den tekniske produktion til jeres arrangement. Det giver jer sikkerhed for, at teknikken fungerer til tiden.

LydBureauet laver en bedre planlægning med 3D software

LydBureauet benytter 3D Capture software, til planlægning og design af lys og scene for vores kunder. Med 3D softwaren har vi programmeret vores lys hjemmefra. Det giver et flottere lysshow, med flere variationer og ikke mindst ro og bedre tid for lysteknikeren ved opstilling af udstyr og anlæg. Vi kan tilbyde at special designe jeres opsætning, efter jeres ønsker og behov.

Fordele ved at vælge os

Perfekt oplevelse

Hos LydBureauet er du altid sikret en perfekt oplevelse både for dig og dine gæster.

De bedste priser

Vi tilbyder lyd, lys og scene – alt sammen til branchens bedste priser for dig.

Stor erfaring

LydBureauet har eksisteret siden 2000, hvilket betyder vi ved hvad vi tilbyder vores kunder.